Stampen media

Prishöjning 1 juni 2023

Uppdaterad

Hallandsposten, Hallands Nyheter, TTELA, Alingsås Tidning, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Strömstads Tidning och ST-tidningen

Journalistik handlar om att göra skillnad - i det stora och i det lilla. För oss är inget för litet för att undersökas eller för stort för att utmanas. Journalistiken tar inte ställning eller propagerar. Den iakttar och förmedlar, sprider kunskap och skapar förståelse. Men utan läsare är vårt arbete ingenting. Så tack för att du läser. 

Vi arbetar ständigt med att vässa vår journalistik och utveckla våra digitala kanaler för att du ska kunna ta del av nyheter på dina villkor. I takt med att allt fler läsare väljer våra digitala prenumerationsalternativ minskar vår papperstidningsupplaga. Därtill tillkommer kraftigt ökande kostnader för tryck och distribution. Därför måste vi höja prenumerationspriset Digital och papperstidningen från och med 1 juni 2023.

Vår förhoppning är att du uppskattar att ha tillgång till lokala nyheter dygnet runt, året runt och anser att det är värt den extra kostnaden. Ditt förtroende betyder mycket för oss och vi ser fram emot att behålla det även under 2023. Följ med oss på vår digitala resa. 

Varför höjer ni priserna?
För att kunna fortsätta satsa på och utveckla våra digitala kanaler samt vässa och förbättra vår journalistik. Vi som resten av samhället är också påverkade av den rådande ekonomiska situation vilket gör att även våra kostnader ökar markant.

När börjar det nya priserna gälla?
Förändringen sker från och med 1 juni 2023.

Varför höjer ni priset på pappersutgåvan?
Då en fortsatt orolig omvärld och hög inflation leder till kraftigt ökade kostnader för tryck och distribution, vilket i sin tur påverkar priset på våra pappersutgåvor, blir vi tvungna att höja priserna för att fortsatt kunna leverera tidningen. Samtidigt som fler av våra pappersprenumeranter går över till våra digitala produkter så blir varje tidning, var för sig, dyrare att distribuera.

Jag vill avsluta min prenumeration
Du kan kontakta kundservice via telefon eller mejl för att avsluta din prenumeration. Har du nyhetssajt så kan du säga upp den via Mitt konto.

Vill du ha mer information om ditt nya prenumerationspris kan du läsa mer här:

hallandsposten.se/priser
hn.se/priser
ttela.se/priser
Alingsastidning.se/priser
kungalvsposten.se/priser
sttidningen.se/priser
molndalsposten.se/priser
Stromstadstidning.se/priser

warning Created with Sketch.