Stampen media

Förändringar för din morgontidning

Uppdaterad

Vårt distributionsbolag VTD, Västsvensk Tidningsdistribution, kommer att genomföra förändringar i sin distribution. Detta med anledning av den ökande efterfrågan på digitala prenumerationer och minskade papperstidningsupplagor. När det blir glesare mellan prenumeranterna så blir det en allt högre kostnad för leverans per tidning. Vi förstår att dessa distributionsförändringar kan påverka din upplevelse och är här för att stötta dig under denna övergång. Nedan finner du svar på några vanliga frågor.

Från vilket datum kommer förändringen att ske? 
Detta framgår i den information som du har fått skickad till dig. Från det datumet kommer du inte längre att få någon papperstidning utan istället bli flyttad till vårt digitala prenumerationsalternativ med e-tidning.

Vad händer med min prenumeration?
För att fortsätta att ge dig tillgång till nyheter och bevakning kommer din prenumeration automatiskt att övergå till en digital prenumeration med e-tidning och nyhetssajt dygnet runt, hela veckan.

Vad kostar Digitalprenumerationen?
Digitalprenumerationen är billigare än din pappersprenumeration men innehåller lika mycket och ger dig också möjlighet att ta del av arkiv, vår nyhetssajt och massa andra bra funktioner som vår papperstidning saknar. Se hur du hittar våra olika prislistor här

Hur påverkas min betalperiod och fakturering vid förändringen?
När din papperstidningsprenumeration ska avslutas och övergå till en Digitalprenumeration så kommer värdet för de återstående dagarna av din nuvarande prenumerationsperiod att omvandlas till ett tillgodobelopp. Detta tillgodobelopp kommer att dras av på den första fakturan för din nya digitala prenumeration. Du kommer att märka att fakturan är justerad för att återspegla detta tillgodobelopp. Utöver avdraget tillgodobelopp får du även 15% rabatt på den nya prenumerationen. Har du gjort en förändring i din prenumeration, såsom bytt till annat prenumerationspaket eller sagt upp din prenumeration, så kan du bortse från denna info.

Jag har fått information att leveransen av papperstidningen jag prenumererar på kommer upphöra, går det att få leverans på någon annan av Stampens papperstidningar?
Nej, förändringen gäller samtliga av Stampens papperstidningar.

Var kan jag hitta mer information?
Samlad information om denna förändring hittar du här i detta inlägg, stampenmedia.se/distributionsforandringar som uppdateras löpande.
Har du fler frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Hur kan jag få kontakt med er?
Du är välkommen att kontakta vår Kundservice, se respektive nummer för din titel i listan längst ner i detta inlägg.

Hur kan jag få hjälp med att komma igång med mitt digitala läsande?
Vi kommer att genomföra kundträffar på flera olika orter. Mer information hittar du här. Dessutom kommer du finna guider och stöd på vår hemsida och det kommer löpande komma information i din tidning fram till förändringen.  

Vi värderar din lojalitet och hoppas att du vill följa med oss på vår digitala resa och fortsätta att uppskatta vår journalistik. 

Kontaktuppgifter till Kundservice hittar du här


warning Created with Sketch.