Stampen media

Partille Tidning information 2023

Uppdaterad

Från den 2 maj 2023 kommer Partille Tidning gå från att publicera tre e-tidningar i veckan till att publicera en e-tidning i veckan. Veckans utgivningsdag blir lördagar. Dessutom kommer prenumerationsprodukten Nyhetssajt att upphöra från och med den 1 juni 2023 och övergå till prenumerationsprodukten Digital.

Varför görs denna förändring?
Anledningen till denna förändring är att vi vill erbjuda våra läsare den bästa möjliga upplevelsen när det kommer till vår digitala produkt. Genom att fokusera på en enda digital prenumeration och endast en e-tidning i veckan, kan vi investera mer i att förbättra och utveckla vår digitala plattform, vilket i sin tur kommer att ge dig som läsare en ännu bättre upplevelse.

Vilka dagar kommer Partille Tidning ut som e-tidning?
Vi går från tisdag, torsdag och lördag till endast lördagar. Förändringen träder i kraft den 2 maj 2023.

Varför tas prenumerationsprodukt Nyhetssajt bort?
Vi väljer att satsa på endast en digital prenumeration där allt digitalt innehåll ingår. I prenumerationsprodukten Digital får man både e-tidning och allt innehåll på partilletidning.se. Enkelt och anpassat för dig som digital prenumerant.

Vad behöver jag som prenumerant göra?
Förändringen sker automatiskt, du som prenumerant behöver inte göra någonting.

Påverkar förändringen prenumerationspriset?
Priset på prenumerationsprodukt Digital förblir 99 kr i månaden. För dig som uppgraderas från Nyhetssajt till Digital så höjs däremot priset från 69 kr till 99 kr i månaden.
Här hittar du alla prenumerationspriser:
https://info.stampen.com/pricelist/se.pt.pdf

Har jag rätt till återbetalning av inbetald prenumerationsavgift vid förändringstillfället?
Ja, om du inte önskar fortsätta läsa Partille Tidning digitalt efter 1 juni 2023 har du rätt att få resterande inbetalat belopp återbetalt. Kontakta då vår Kundservice.

Jag vill inte fortsätta prenumerera efter förändringarna?
Vi tycker såklart det är tråkigt om du väljer att lämna oss, men hoppas att du senare hittar tillbaka. Du som Nyhetssajtskund kan enkelt hantera och säga upp din prenumeration genom att logga in på Mina sidor. Är du Digitalprenumerant behöver du ringa eller maila kundservice så hjälper dem dig.

Kontakta kundservice:
Om du har ytterligare frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på 031-792 4420 eller via e-post till kundservice@partilletidning.se

warning Created with Sketch.