Stampen media

Mölndals-Posten information 2023

Uppdaterad

Från den 1 juni 2023 kommer Mölndals-Posten gå från att publicera tre e-tidningar i veckan till att publicera en e-tidning i veckan. Veckans utgivningsdag blir torsdagar. Papperstidningen kommer fortsatt ut som vanligt på torsdagar. Dessutom kommer prenumerationsprodukten Nyhetssajt att upphöra från och med den 1 juni 2023 och övergå till prenumerationsprodukten Digital.

Varför görs denna förändring?
Anledningen till denna förändring är att vi vill erbjuda våra läsare den bästa möjliga upplevelsen när det kommer till vår digitala produkt. Genom att fokusera på en enda digital prenumeration och endast en e-tidning i veckan, kan vi investera mer i att förbättra och utveckla vår digitala plattform, vilket i sin tur kommer att ge dig som läsare en ännu bättre upplevelse.

Varför blir det färre e-tidningar?
Vi väljer att paketera om och endast satsa på en digital prenumerationsprodukt då vi är övertygade om att det kommer passa er läsare bättre, utifrån hur vi ser att man läser Mölndals-Postens e-tidning idag.

Vilka dagar kommer Mölndals-Posten ut som e-tidning?
Vi går från tisdag, torsdag och lördag till endast torsdagar. Förändringen träder i kraft den 1 juni 2023.

Varför tas prenumerationsprodukt Nyhetssajt bort?
Vi väljer att satsa på endast en digital prenumeration där allt digitalt innehåll ingår. I prenumerationsprodukten Digital får man både e-tidning och allt innehåll på molndalsposten.se. Enkelt och anpassat för dig som digital prenumerant.

Vad behöver jag som prenumerant göra?
Förändringarna sker automatiskt och du som prenumerant behöver inte göra någonting.

Påverkar förändringen prenumerationspriset?
Priset på prenumerationsprodukt Digital förblir 129kr/mån. För dig som uppgraderas från Nyhetssajt till Digital så höjs däremot priset från 99kr till 129kr/mån. Här hittar du alla prenumerationspriser:
https://info.stampen.com/pricelist/se.mp.pdf

Har jag rätt till återbetalning av inbetald prenumerationsavgift vid förändringstillfället?
Ja, om du inte önskar fortsätta läsa Mölndals-Posten digitalt efter 1 juni 2023 har du rätt att få resterande inbetalat belopp återbetalt. Kontakta då vår Kundservice.

Jag vill inte fortsätta prenumerera efter förändringarna?
Vi tycker såklart det är tråkigt om du väljer att lämna oss, men hoppas att du senare hittar tillbaka. Du som Nyhetssajtskund kan enkelt hantera och säga upp din prenumeration genom att logga in på Mina sidor. Är du Digitalprenumerant behöver du ringa eller maila kundservice så hjälper dem dig.

Kontakta kundservice:
Om du ytterligare frågor eller funderingar, är du alltid välkommen att kontakta oss på 031 – 86 84 19 eller via e-post till kundservice@molndalsposten.se

warning Created with Sketch.