Stampen media

ST-tidningen - Nyhetssajt blir Digital

Uppdaterad

Från den 1 februari 2024 kommer ST-tidningens prenumerationsprodukt Nyhetssajt att upphöra och övergå till prenumerationsprodukten Digital.

Varför tas prenumerationsprodukt Nyhetssajt bort?

Vi väljer att satsa på endast en digital prenumeration där allt digitalt innehåll ingår. I prenumerationsprodukten Digital får man både e-tidning och allt innehåll på sttidningen.se Enkelt och anpassat för dig som digital prenumerant.

Hur fungerar e-tidningen?

E-tidningen är en digital kopia av vår papperstidning och kommer varje onsdag och lördag. Här finner du ett stort digitalt e-tidningsarkiv och du kan även dela din prenumeration till 3 familjemedlemmar. E-tidningen läser du enklast i e-tidningsappen som du kan ladda ned här https://hej.sttidningen.se/appar/

Vad behöver jag som prenumerant göra?

Förändringarna sker automatiskt och du som prenumerant behöver inte göra någonting.

Påverkar förändringen prenumerationspriset?

På grund av den här satsningen höjer vi det ordinarie priset från 99 kr till 129k r/mån. Uppgraderingen till din nya prenumerationsprodukt Digital sker i samband med din kommande betalperiod efter den 1 februari 2024.

Vi är måna om dig som kund, därför får du 25% rabatt i 12 månader i samband med övergången till prenumerant på Digital. Har du idag redan en rabatt som kampanjkund så behåller du den och övergår till 25% rabatt i 12 månader efter din nuvarande kampanjperiod.

Jag vill inte fortsätta prenumerera efter förändringarna?

Vi tycker såklart det är tråkigt om du väljer att lämna oss, men hoppas att du senare hittar tillbaka. Du kan enkelt hantera din prenumeration genom att logga in på Mina sidor.

Kontakta kundservice:

Om du har fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på 0303 – 72 82 45 eller via e-post till kundservice@sttidningen.se

warning Created with Sketch.