Stampen media

Hur läser jag E-tidningen?

Uppdaterad

E-tidningen är den digitala versionen av papperstidningen som är tillgänglig för dig var än du befinner dig. Du kan läsa tidningen redan kvällen innan tidningen trycks, om du vill läsa de allra senaste uppdateringarna går du in morgonen efter och hämtar tidningen på nytt. 

E-tidningsappen hittar du på App Store eller Google Play Butik. Det är den appen som har ljus bakgrund och mörk text.
När du laddat ner appen loggar du in med e-postadress som användarnamn och lösenordet du valt. Alternativt skapar ett digitalt konto med ditt kundnummer och postnummer om du inte redan har ett digitalt konto sedan tidigare. För att läsa guiden hur du skapar ett digitalt konto klicka här

E-tidning via webben hittar du genom att logga in på din tidnings hemsida. Därefter väljer du e-tidningsknappen uppe till höger eller går via menyn under din profilikon:

Observera att du behöver logga in ytterligare en gång på själva e-tidningssidan.

Stämmer länken api-eu.piano.io när jag ska logga in till e-tidningen?
- Ja, länken api-eu.piano.io är korrekt, anledningen till att länken ändrats från hur den sett ut tidigare är för att vi bytt leverantör för inloggning nyligen.
Du använder samma lösenord som tidigareNär du läser E-tidningen så kan du ta del av samma nyheter, reportage och korsord som finns i papperstidningen digitalt;

  • Digital åtkomst över hela världen
  • Möjlighet att förstora texten eller läsa i artikelläge
  • Enkelt navigera E-tidningen genom menyn till höger
  • Möjlighet att spara tidigare exemplar av E-tidningen
  • Tillgång till Nyhetsarkivet - sök efter tidigare utgåvor av E-tidningen
  • Allt innehåll och alla funktioner som ingår i Nyhetssajt ingår också i E-tidningen

Om du har en aktiv prenumeration men kommer ändå inte åt E-tidningen kan det vara så att du behöver uppdatera appen och ditt konto. Enklaste sättet att göra detta är att avinstallera appen och installera den på nytt. Här kan du läsa mer om hur du gör när du saknar access på ditt konto: Jag kan inte läsa E-tidningen, Hur gör jag?

Titta gärna på vår instruktionsfilm: (förnärvarande behöver man även logga in på nytt på e-tidningssidan)


warning Created with Sketch.