Stampen media

Hur gör jag för att aktivera ett digitalt konto?

Uppdaterad

Om du prenumererar på papperstidningen har du också tillgång till Nyhetssajt och E-tidningen i din prenumeration. För att nyttja detta behöver du ett digitalt konto. 

Att aktivera ditt digitala konto är enkelt, kostnadsfritt för dig som prenumerant och öppnar upp en värld av bekvämlighet och kontroll över din prenumeration och läsning. Följ dessa enkla steg för att komma igång:

1. Besök din nyhetssajt: Navigera till vår hemsida och klicka på "Redan prenumerant? Aktivera digitalt Konto" under inloggningssektionen. 

2. Fyll i dina uppgifter: Ange ditt personnummer, gatuadress, telefonnummer och e-postadress. Dessa uppgifter hjälper oss att säkerställa att du är en befintlig prenumerant.


3. Välj ett Lösenord: Nu är det dags att välja ett lösenord för ditt digitala konto. Välj ett lösenord som är säkert och unikt för att skydda din information men som du lätt kan komma ihåg. 

4. Inloggning: Nu kan du logga in på samtliga nyhetssajter och appar inom Stampen Media med ditt användarnamn och lösenord. Upptäck och hantera din prenumeration, läs nyheter och utforska de olika funktionerna.

Ditt digitala konto ger dig fullständig kontroll över din prenumeration och ger dig möjlighet att enkelt anpassa dina inställningar. Oavsett om du vill ändra din prenumeration, hantera betalningar eller ta del av våra digitala funktioner, är ditt digitala konto din nyckel till en skräddarsydd och smidig läsupplevelse.

Titta gärna på vår instruktionsfilm:

warning Created with Sketch.