Stampen media

Vad erbjuder ni för olika Betalsätt?

Uppdaterad
  • Faktura – Pappersfaktura är det vanligaste betalsättet och betalas vanligen med årsintervall om inget annat anges. Du kan betala med faktura på både papperstidningen och e-tidningen. Observera att vi kan komma att ta ut en fakturaavgift för betalning via faktura, detta för att täcka omkostnader för produktion och leverans av fakturan.
  • E-faktura – Digital faktura betalas vanligen med årsintervall precis som pappersfaktura om inget annat anges. Du kan betala med e-faktura på både papperstidningen och e-tidningen. När du betalar via e-faktura så tar vi inte ut en fakturaavgift eftersom fakturan betalas elektroniskt.
  • Autogiro – Autogiro betalas vanligen månadsvis om inget annat anges. Du kan betala med autogiro på både papperstidningen och e-tidningen. Observera att innan ditt autogiro blir godkänt sker betalningen via vanlig faktura och det kan då tillkomma fakturaavgift, detta för att täcka omkostnader för produktion och leverans av fakturan.
  • Kort – Kortbetalning betalas vanligen månadsvis om inget annat anges. Du kan betala med kort på både papperstidning, e-tidningen och nyhetssajt.

För titlar Alingsås Tidning, Strömstads Tidning, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Partille Tidning, Kungsbacka-Posten och ST-Tidningen kan du inte registrera ett nytt autogiroavtal. Du kan däremot betala din prenumeration med kort. Vi tittar på en ny lösning för nya autogirokunder men i dagsläget erbjuder vi endast kortbetalning och fakturabetalning för dessa titlar.