Stampen media

Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag?

Uppdaterad

Det är lätt hänt att glömma ett lösenord, men oroa dig inte – vi har en enkel lösning för dig. Följ dessa steg för att återställa ditt lösenord och komma tillbaka till din läsupplevelse: 

1. Klicka på "Glömt Lösenord": Navigera till din nyhetssajt och klicka på länken "Glömt Lösenord" under ”Logga in”.

2. Ange din e-postadress: Fyll i den e-postadress som är kopplad till ditt konto. Det är viktigt att det är rätt e-postadress för att få återställningsinstruktioner.

3. Återställningsmejl: Inom en minut kommer du att få ett mejl med instruktioner om hur du återställer ditt lösenord. Kolla även din skräppost om mejlet inte dyker upp i inkorgen.

(OBS - om du har en telia.com - adress kan det vara så att din inkorg är full. kontakta din mejlleverantör för hjälp i detta)

4. Skapa ett nytt lösenord: Följ länken i mejlet för att komma till återställningssidan. Skapa här ett nytt lösenord och bekräfta det. Välj ett lösenord som är säkert och unikt för att skydda din information men som du lätt kan komma ihåg.

5. Inloggning: Nu kan du använda ditt nya lösenord för att logga in på ditt konto och fortsätta din digitala läsupplevelse. Prenumererar du på flera titlar inom stampen media? När du byter ditt lösenord byter du detta på samtliga titlar du prenumererar på.

Om du fortfarande inte kan logga in så kan du alltid kontakta vår kundservice genom att klicka här

Titta gärna på vår instruktionsfilm:

warning Created with Sketch.