Stampen media

Vilka ärenden kan jag göra på Mina sidor?

Uppdaterad

Självservicefunktioner på Mina sidor

  • Anmäla utebliven tidning
  • Registrera uppehåll
  • Registrera permanent adressändring
  • Ladda ner din senaste faktura i PDF-format
  • Ändra faktureringsdress

Uppdatera mina uppgifter

Du kan byta e-postadress, lösenord och ditt mobilnummer på Mina sidor. Detta gör du enklast genom att logga in och klicka på "Profil" därefter klickar du på knappen Ändra till höger om uppgiften du vill ändra. När du fyllt i dina nya uppgifter klickar du på Spara. 

Följa ämne, person eller region

Nyhetsbevakningar är ditt eget personliga flöde av nyheter som du kan läsa som inloggad på hemsidan under fliken Följer. Detta flöde anpassas efter de nyckelord som du kan märka upp i de artiklar du läser. Under Följer kan du även börja följa ett nytt ämne under Lägg till eller administrera de ämnen du redan följer under Ändra om du exempelvis vill sluta följa ett visst ämne/nyckelord, se nedan bild. När du är inloggad och en ny artikel publiceras som är märkt med ett nyckelord som du valt att följa så får du en notifikation på detta genom klockan uppe i högra hörnet på hemsidan.

Byta betalsätt direkt på Mina sidor

På Mina sidor kan du enkelt byta betalsätt till kortbetalning eller fakturabetalning.

(Kom dock ihåg att du inte byter betalintervall utan endast betalsätt)

Ladda ner din faktura i PDF-format

Under fliken Betalningar kan du enkelt se en sammanställning av dina förfallna och framtida fakturor samt ladda ner fakturan i PDF-format för smidigare betalning.

Dela din prenumeration till familjemedlemmar

Du kan dela din prenumeration med fyra familjemedlemmar som bor på samma adress som du.

Familjemedlemmen får personliga inloggningsuppgifter och tillgång till både nyhetssajt och e-tidningen, kan följa ämnen och skribenter och skapa ett personligt nyhetsflöde. 


warning Created with Sketch.