Stampen media

Vilka ärenden kan jag göra på Mina sidor?

Uppdaterad

Självservicefunktioner på Mina sidor

  • Anmäla utebliven tidning
  • Registrera uppehåll
  • Registrera tillfällig adressändring
  • Registrera permanent adressändring

Uppdatera mina uppgifter

Du kan byta e-postadress, lösenord och ditt mobilnummer på Mina sidor. Detta gör du enklast genom att logga in och klicka på "Profil" därefter klickar du på knappen Ändra till höger om uppgiften du vill ändra. När du fyllt i dina nya uppgifter klickar du på Spara. 

Följa ämne, person eller region

Nyhetsbevakningar är ditt eget personliga flöde av nyheter som du kan läsa som inloggad på hemsidan under fliken Följer. Detta flöde anpassas efter de nyckelord som du kan märka upp i de artiklar du läser. Under Följer kan du även börja följa ett nytt ämne under Lägg till eller administrera de ämnen du redan följer under Ändra om du exempelvis vill sluta följa ett visst ämne/nyckelord, se nedan bild. När du är inloggad och en ny artikel publiceras som är märkt med ett nyckelord som du valt att följa så får du en notifikation på detta genom klockan uppe i högra hörnet på hemsidan.

Ta del av kunderbjudanden

För att ta del av våra kunderbjudanden så behöver du vara inloggad på Mina sidor. Du kan då antingen klicka på dina initialer längt upp till höger på hemsidan och därefter klicka på Erbjudanden, alternativt klicka på Erbjudanden via din prenumerationsöversikt.

Se film hur det fungerar på GP: