Stampen media

Prishöjning 1 juni 2024

Uppdaterad

Hallandsposten, Hallands Nyheter, TTELA, Alingsås Tidning, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Strömstads Tidning, Bohusläningen, Kungsbacka-Posten och ST-tidningen.

Vill du ha mer information om ditt nya prenumerationspris kan du läsa mer här: 

hallandsposten.se/prislista
hn.se/prislista
ttela.se/prislista
alingsastidning.se/prislista
kungalvsposten.se/prislista
sttidningen.se/prislista
molndalsposten.se/prislista
stromstadstidning.se/prislista
bohuslaningen.se/prislista
kungsbackaposten.se/prislista

Journalistik handlar om att göra skillnad - i det stora och i det lilla. För oss är inget för litet för att undersökas eller för stort för att utmanas. Journalistiken tar inte ställning eller propagerar. Den iakttar och förmedlar, sprider kunskap och skapar förståelse. Men utan läsare är vårt arbete ingenting. Så tack för att du läser.  

Vi arbetar ständigt med att vässa vår journalistik och utveckla våra digitala kanaler för att du ska kunna ta del av nyheter på dina villkor. I takt med att allt fler läsare väljer våra digitala prenumerationsalternativ minskar vår papperstidningsupplaga. Därtill tillkommer kraftigt ökande kostnader för tryck och distribution. Därför måste vi höja prenumerationspriset från och med 1 juni 2024. 

Vår förhoppning är att du uppskattar att ha tillgång till lokala nyheter dygnet runt, året runt och anser att det är värt den extra kostnaden. Ditt förtroende betyder mycket för oss och vi ser fram emot att behålla det även under 2024. Följ med oss på vår digitala resa.  

Varför höjer ni priserna på digitala produkter?
För att kunna fortsätta satsa på och utveckla våra digitala kanaler samt vässa och förbättra vår journalistik. Vi som resten av samhället är också påverkade av den rådande ekonomiska situation vilket gör att även våra kostnader ökar markant.

Varför höjer ni priset på pappersutgåvan?
Då en fortsatt orolig omvärld och hög inflation leder till kraftigt ökade kostnader för tryck och distribution, vilket i sin tur påverkar priset på våra pappersutgåvor, blir vi tvungna att höja priserna för att fortsatt kunna leverera tidningen. Samtidigt som fler av våra pappersprenumeranter går över till våra digitala produkter så blir varje tidning, var för sig, dyrare att distribuera.

Jag vill avsluta min prenumeration
Du kan kontakta kundservice via telefon eller mejl för att avsluta din prenumeration. Har du nyhetssajt eller Digital så kan du även säga upp den via Mina sidor.

warning Created with Sketch.