Stampen media

Hur fungerar korsord & sudoku i e-tidningsappen eller på hemsidan?

Uppdaterad

I E-tidningen eller på vår nyhetssajt löser du korsord och Sudoku precis som du gör i papperstidningen, men med fördelen att du kan göra det digitalt. Det är ett utmärkt sätt att hålla din hjärna aktiv och ha roligt samtidigt. Utmana dig själv och se hur du klarar av dessa intellektuella pussel. Här hittar du korsorden:

• E-tidningsappen: Med vår E-tidningsapp har du möjligheten att lösa korsord och Sudoku var du än befinner dig. Öppna appen och testa din tankekraft med dessa klassiska pussel direkt på din digitala enhet. Du kan även skriva ut ditt korsord eller Sudoku om du har tillgång till en skrivare.

I kontrollpanelen där man bläddrar i tidningen finns det tre prickar för mer alternativ, längst till höger. Klickar man på dessa så finns ett alternativ för utskrift.

• Nyhetssajten: Är du på din dator? Inga problem. Besök vår nyhetssajt och kasta dig in i korsord och Sudoku direkt i webbläsaren genom att klicka ”E-tidning” i menyn. Enkelt och bekvämt.

Vi vill inte bara erbjuda dig dagliga korsordspussel utan även en skatt av korsord att utforska. Genom att använda vår E-tidningsapp och nyhetssajt har du tillgång till ett omfattande arkiv av alla tidigare utgåvor. Lös korsord i hundratals eller tusentals e-tidningar och njut av en ändlös källa av underhållning och tankeutmaningar. Utforska arkivet idag

För information om vilka dagar korsorden publiceras klicka här

warning Created with Sketch.